Giriş yapınca tekrar geçmişin hesabına kaydedilir; telefonda ve bilgisayarda kaldığın yerden devam edersin. Hesabın yoksa ilk girişte otomatik oluşturulur.
Giriş yapmazsan ilerlemen sadece bu tarayıcıda kalır.